Cu ce va putem ajuta?

+40 332 228 128

(9:00–15:00)

Meniu

Comparație între diferite branduri de trolere rigide

Dacă ați ales ca favorit un troler rigid și căutați acum brandul care să corespundă cel mai bine cerințelor dvs., vă recomandăm să citiți următoarele rânduri. Vom prezenta pe scurt caracteristicile celor mai bine vândute branduri ale noastre și vom clarifica aspectele care joacă un rol esențial în alegerea celui mai bun troler.

Un avantaj clar al trolerelor rigide este rezistența lor. Sunt confecționate din materiale rezistente, și în același timp flexibile, în comparație cu trolerele din materiale textile protejează mai bine încărcătura, nu sunt predispuse la rupere, perforare sau deformare. Materialul impermeabil este util și în caz de ploaie, dar și în cazul în care sticla altui pasager se sparge în bagaj și conținutul se varsă. Nu în ultimul rând, trolerele rigide sunt mai ușor de curățat, indiferent dacă trolerul este murdar de noroi sau ulei.

Puncte de reper pentru alegerea trolerului

Pentru o orientare de bază, vă reamintim pe scurt câteva aspecte de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți un troler. Desigur, greutatea bagajelor în sine este foarte importantă. Mulțumită dezvoltării materialelor calitative ușoare, puteți beneficia de un troler fiabil, a cărui greutate reprezintă doar o fracțiune din limitele de greutate impuse de companiile aeriene. Nu uitați, cu cât trolerul este mai ușor, cu atât puteți transporta mai multe lucruri, așa că nu va trebui să plătiți în plus pentru kilograme la aeroport. Pe de altă parte, trolerele mai grele sunt de obicei mai rezistente.

Roțile reprezintă și ele un parametru esențial, fie că este vorba de două (2w) sau patru (4w) roți. Avantajul este reprezintat de roțile rotative la 360°, care pot fi găsite la trolerele cu patru roți (4w). Acest lucru înseamnă că nu trebuie să rotiți tot trolerul pentru a schimba direcția, iar greutatea este distribuită în mod egal între cele patru puncte. Roțile valizelor cu două roți (2w) sunt încorporate în troler, astfel încât acestea sunt mai bine protejate. În plus, acestea au tendința de a fi mai mari, astfel încât se pot descurca mai ușor pe drumuri denivelate și pe terenuri mai dificile.

Trolerele rigide sunt, de obicei, echipate cu mai multe mânere (de exemplu, în partea laterală și superioară) pentru a facilita deplasarea și transportul. Bineînțeles, sunt dotate cu un mâner telescopic, care vă permite să transportați confortabil trolerul în spatele dvs. sau lângă dvs. (în cazul roților pivotante) și apoi pur și simplu să îl glisați la loc pentru a nu vă încurca.

Interiorul trolerului este, de obicei, împărțit în două camere de dimensiuni aproximativ egale și sunt despărțite în principal prin amplasare și numărul de buzunare diferite, potrivite pentru depozitarea obiectelor mici. Unele trolerele rigide sunt dotate cu un sistem de expansiune, adică cu un fermoar ce poate fi desfăcut pentru mări volumul trolerului (până la 20%).

În plus, și lacătul TSA integrat este foarte util, care permite blocarea sigură a trolerului, permițând în același timp securității aeroportului să vadă conținutul fără a deteriora lacătul. În ceea ce privește materialul, trolerele de cea mai bună calitate sunt fabricate din sută la sută policarbonat (foarte rezistent) sau polipropilenă (de obicei puțin mai grele, dar mult mai flexibile). Ca și dimensiuni, cele mai mici valize (marcate cu litera S) au de obicei dimensiunile aprobate de majoritatea companiilor aeriene pentru transportul bagajelor de mână.

Titan

Titan LitronBrandul german Titan se mândrește cu bagaje cu adevărat calitative. Trolerele Titan sunt confecționate din materiale de cea mai bună calitate, au o construcție rezistentă, roți de calitate, lacăte TSA, un sistem interior bine gândit și un design atemporal și elegant, care va atrage chiar și cel mai exigent călător.

Printre modelele exclusive ale brandului Titan se numără Litron, care se mândrește cu faptul că toate trolerele din această gamă sunt confecționate din policarbonat pur, direct în Germania. Au o garanție prelungită de 5 ani și dotări interioare superioare: fiecare compartiment este separat de o partiție individuală cu fermoar și include propriile curele de compresie și buzunar intern. Puteți alege dintr-o gamă largă de culori, cu posibilitatea de a opta pentru finisaje lucioase sau mate cu o structură aspră ce minimizează zgârieturile.

Travelite

Travelite este un brand de unde puteți alege bagaje calitative, rezistente, la un preț accesibil. Acest producător german oferă mai multe modele de încredere printre trolerele sale rigide. Cele mai multe conțin un lacăt TSA, care diferă nu numai în ceea ce privește designul, ci și materialul utilizat.

 

Travelite Cruise

Dacă sunteți în căutarea unui troler fiabil cu patru roți, care să nu se zgârie ușor, atunci alegerea corectă pentru dvs. este Vector, cu suprafața sa aspră. Tratamentul extern al materialului – așa-numita "structură diamantată" înseamnă, în practică, că suprafața este alcătuită din diamante mici proeminente. Datorită lor, trolerul nu alunecă, iar eventualele zgârieturi de pe ea nu sunt foarte vizibile.

Originalul troler Vaka este realizat din polipropilenă flexibilă. În plus, din același material puteți alege și trolerul Air Base. Dimensiunea medie a acestui model este dotată cu un sistem de expansiune.

Cu adevărat elegant și atemporal este modelul Elvaa, realizat din policarbonat și completat de două roți calitative și un lacăt TSA cu numere Braille. Este disponibil în dimensiunile clasice S, M și L și într-o gamă largă de culori.

Iubitorii de culori îndrăznețe nu trebuie să treacă cu vederea trolerele Cruise. Dacă nu aveți încredere deplină în fermoare, vă recomandăm trolerele cu ramă Korfu. Sistemul de închidere cu trei clapete fixe oferă siguranță și impermeabilitate. Trolerul poate fi, bineînțeles, blocat cu un lacăt TSA, este confecționat din polipropilenă și echipat cu roți duble.

Cel mai elegant troler rigid al brandului Travelite este trolerul din aluminiu Next. Este una dintre puținele serii care oferă și trolere business cu 2 roți, echipate cu buzunar pentru laptop, precum și practice trolere cosmetice cu un design similar. 

Acum știți cum să alegeți cel mai potrivit troler rigid. Dacă aveți alte întrebări, nu ezitați să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Aruncați o privire și pe canalul nostru de YouTube, am filmat pentru dvs. de aproape multe dintre cele mai populare piese.

Produse similare

Akceptujeme karty VISA Akceptujeme karty Mastercard Akceptujeme karty Maestro Akceptujeme Google Pay