Cu ce va putem ajuta?

+40 332 228 128

(9:00–15:00)

Meniu

Despre noi

Magazinul Bagalio a luat ființă cu un obiectiv simplu: acela de a face călătoriile mai ușoare. Înainte, oricine căuta un rucsac sau a o valiză mergea prin numeroase magazine fizice, eventual mai căuta și prin diverse e-shopuri. În consecință, am decis să creăm un magazin care să ofere vizitatorilor o gamă largă de rucsacuri, de geamantane și de accesorii de călătorie, toate disponibile într-un singur loc.

În anul 2010, când am demarat e-shopul BatohyBrašny.cz, oferta noastră conținea doar câteva branduri de rucsacuri și de geamantane. Ne-am dezvoltat însă treptat, iar în anul 2012 am pus bazele societății Shopen Group s.r.o. Și pentru că ne-am depășit cu succes numele inițial, în 2017 am ales unul nou, care pentru noi întruchipează prospețime, elan, și entuziasm pentru călătorii – Bagalio. Și ne dezvoltăm în continuare! Îmbogățim sortimentul cu noi branduri de calitate. Extindem spațiul. Și nu în ultimul rând, creștem echipa. Toate cu un singur obiectiv: acela ca dumneavoastră, clienții noștri, să fiți pe deplin mulțumiți.

E-shopul nostru vă oferă nu doar șansa de a vizualiza un sortiment de produse extins, ci și de a le discuta atuurile cu profesioniști, experți în tot ceea ce înseamnă bagaje. Vă ajutăm cu plăcere să faceți cea mai bună alegere, atât telefonic, cât și prin e-mail la info@bagalio.ro sau la chatul nostru pentru clienți. După care nu vă rămâne decât să alegeți firma de curierat preferată, iar noi vă vom trimite acasă produsele selectate cât mai rapid posibil.

Acum aveți cu adevărat de unde alege! Oferim nu doar valize de toate mărimile, ci și genți de călătorie, geamantane de voiaj, rucsacuri pentru oraș și pentru sport, rucsacuri studențești pentru laptop și poșete. Specialitatea noastră include o gamă extinsă de accesorii – portofele din piele pentru bărbați și femei, huse, genți pentru cosmetice, genți pentru mâncare. Expediții, mini break-uri sau sejururi de odihnă, dar și drumul zilnic la serviciu sau la școală devin acum cât se poate de ușoare.

Ne-am bucura dacă v-ați începe călătoria prin alegerea celei mai bune valize de la noi.

Dacă vă putem ajuta cu ceva, contactați-ne fără ezitare la telefonul nostru de servicii clienți +40 332 228 128 (de luni până vineri, 9–15 h).

Vă urăm cumpărături plăcute și multe experiențe de neuitat în călătoriile dvs.

Echipa Bagalio,
firma Shopen Group s.r.o.

 

Akceptujeme karty VISA Akceptujeme karty Mastercard Akceptujeme karty Maestro Akceptujeme Google Pay