Cu ce va putem ajuta?

+40 332 228 128

(9:00–15:00)

Meniu

30 de zile pentru schimbarea produselor

Nu ați reușit să alegeți din magazinul nostru produsul pe care îl doreați? Se mai întâmplă, fie că este vorba despre ceva pentru dvs. sau de un cadou pentru cei dragi. Știm acest lucru din propria experiență și, prin urmare, dorim să vă ajutăm pe cât posibil.

Oferim clienților noștri posibilitatea schimbării sau returului produselor neutilizate timp de 30 de zile de la data comandării. Da, aveți la dispoziție întreaga lună, toate cele 30 de zile, deci nu trebuie să vă temeți de termene legale scurte, precum cel de 14 zile.

În acest fel puteți schimba bunurile cu altele care corespund cerințelor dvs. sau puteți opta pentru returul banilor. Nu există nicio capcană, trebuie doar să îndepliniți următoarele condiții pentru a beneficia de acest serviciu:

  • Puteți schimba orice produs achiziționat pe Bagalio, și puteți face asta în maxim 30 de zile de la data comandării.
  • Produsele trebuie să fie nefolosite, nedeteriorate, în ambalajul original nedeteriorat. Dacă produsele au avut etichete atașate, și acestea trebuie returnate împreună cu produsele.
  • Vom avea nevoie de la dvs de o copie a bonului de achizițiedin magazinul nostru.
  • Dacă doriți returul banilor pentru produsele achiziționate, atunci vă rugăm să ne furnizați numărul dvs. de cont bancar.
  • Cheltuielile legate de transportul produselor de la client către noi sunt plătite de către client. În cazul schimbării produselor, vă vom trimite înapoi produse noi.
  • Produsele trebuie trimise la adresa Packeta România S.R.L., Bagalio, Drumul Osiei 53–55, 062395 București.

În cazul nerespectării acestor condiții, ne rezervăm dreptul de a nu accepta returul/schimbul și vă vom trimite produsele înapoi. În acest caz, veți fi taxat pentru transportul produselor către dvs. în conformitate cu lista standard de prețuri de transport, iar acestea vor fi livrate de către compania de transport aleasă de dvs.

Akceptujeme karty VISA Akceptujeme karty Mastercard Akceptujeme karty Maestro Akceptujeme Google Pay