Cu ce va putem ajuta?

+40 332 228 128

(9:00–15:00)

Meniu

Protecția datelor cu caracter personal

În această declarație despre protecția datelor personale, am dori să descriem tipurile de informații pe care le colectăm de la dvs., și pe care ulterior le prelucrăm. Vă vom explica modul în care gestionăm informațiile, cu cine le împărtășim și care sunt drepturile dvs.

Datele dvs. sunt protejate de noi în conformitate cu directivele Uniunii Europene privind protecția datelor, în special cu cele ale Regulamentul 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).

1. Cine este administratorul datelor dvs. personale?

Administratorul datelor dvs. cu caracter personal este compania Shopen Group s.r.o., operator al magazinului online Bagalio.ro. Dacă aveți întrebări legate de prelucrarea datelor dvs. personale, vă rugăm să ne contactați la adresa de numărul de telefon +40 332 228 128 (9:00 – 15:00) sau la adresa de e-mail info@bagalio.ro.

2. Ce informații despre dvs. prelucrăm?

Pentru a vă procesa complet comanda, avem nevoie de următoarele informații de la dvs.

 • nume și prenume

 • adresă (stradă, număr, oraș, cod poștal)

 • date despre firmă (denumire, CUI, CIF)

 • date de contact, inclusiv adresa de e-mail și numărul de telefon

3. Cu ce scop prelucrăm aceste date despre dvs.?

Ne dorim ca achiziția dvs. în magazinul nostru on-line să fie rapidă și să decurgă fără probleme. Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a vă contacta în timpul procesării comenzii. De asemenea, trebuie să furnizăm informațiile necesare companiilor de transport pentru a ne asigura că bunurile pe care le achiziționați de la noi ajung la adresa corectă.

4. Pentru cât timp stocăm datele dvs.?

Datele dvs. cu caracter personal vor fi prelucrate de noi doar atâta timp cât este necesar. Această perioadă de timp se bazează pe reglementări care respectă toate legile aplicabile și legile privind confidențialitatea. De asemenea, reglementările general obligatorii ne impun să stocăm datele dvs. cu caracter personal numai pe durata efectelor drepturilor și obligațiilor prevăzute în contract.

5. Cu cine împărtășim datele dvs. personale?

Datele dvs. personale vor fi accesate de către angajații noștri, care sunt obligați să trateze informațiile furnizate ca fiind confidențiale. Alte persoane cărora le transmitem informații sunt contractorii noștri externi, care ne oferă asistență administrativă sau tehnică. De asemenea, trebuie să împărtășim informații cu parteneri externi - furnizori de servicii de plată sau companii de transport.

Toți partenerii menționați mai sus pot prelucra datele dvs. cu caracter personal exclusiv în conformitate cu instrucțiunile contractuale dintre societatea noastră și partenerul în cauză.

Lista companiilor și entităților către care transferăm datele cu caracter personal:

 • Direct Parcel Distribution CZ s.r.o., CUI 61329266
 • Zásilkovna s.r.o., CUI 28408306
 • General Logistics Systems Czech Republic s.r.o, CUI 26087961
 • Tribound Creative s.r.o., CUI 04821807
 • Lenka Bajzová, CUI 60354313
 • Bc. Patrik Chukir, CUI 09493476
 • VSHosting s.r.o., CUI 61505455
 • ABRA Flexi s.r.o., CUI 28019920
 • OLYMPIC s.r.o., CUI 27480381
 • Smartsupp.com, s.r.o., CUI 03668681
 • The Rocket Science Group LLC

5. Marketing direct

Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal utilizând instrumente de marketing, dar pe baza acordului dvs. pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pentru comunicări comerciale și activități de marketing.

6. Cookie-uri

În timpul vizitelor dvs. pe pagina noastră web, colectăm informații standard despre evenimentele de pe internet, inclusiv adresa dvs. de IP, tipul de browser sau ora de acces. Pentru o bună gestionare a acestor date, folosim așa-numitele "cookie-uri" (mici fișiere text care sunt stocate în browserul dumneavoastră). Datorită acestor fișiere, suntem capabili să adaptăm pagina magazinului nostru la nevoile dvs. specifice.

7. Modificări în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal.

Vom actualiza întotdeauna această notă despre protecția datelor cu caracter personal și orice modificări vor fi înregistrate cu promptitudine aici.

8. Care sunt drepturile dumneavoastră în ceea ce privește prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal?

Nu în ultimul rând, am dori să vă informăm cu privire la drepturile dumneavoastră. În conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor, suntem obligați să vă respectăm drepturile, care sunt:

 • dreptul de a solicita accesul la datele dvs. personale,

 • dreptul la modificarea datelor dvs. cu caracter personal,

 • în cazul în care considerați că vă prelucrăm datele cu caracter personal încălcând legea, aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere, care este Biroul pentru protecția datelor cu caracter personal, situat la adresa Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7,

 • dreptul la ștergerea datelor dvs. cu caracter personal sau la restricționarea prelucrării acestora,

 • dreptul de a se opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal,

 • dreptul la portabilitatea datelor dvs.personale.

Akceptujeme karty VISA Akceptujeme karty Mastercard Akceptujeme karty Maestro Akceptujeme Google Pay