Cu ce va putem ajuta?

+40 332 228 128

(9:00–15:00)

Meniu

Lacătele TSA garantează călătorii fără probleme

În majoritatea aeroporturilor internaționale veți întâlni un tip special de verificări. Agenții TSA verifică bagajele pentru care sunt suspecte de a transporta explozivi, arme, substanțe interzise, articole periculoase și altele asemenea. Iar acest lucru poate cauza complicații pentru pasageri la check-in, dacă aceștia călătoresc cu bagaje care nu au un lacăt special TSA, pe care cei care efectuează controlul îl pot deschide și închide din nou cu ușurință, folosindu-se de cheia universală de care dispun.

Ce este TSA?

lacătele TSAÎnființată ca răspuns la atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, TSA sau Transportation Security Administration este o organizație federală care gestionează și monitorizează securitatea sistemelor de transport americane, precum și pe o serie de aeroporturi internaționale din întreaga lume. Din motive de siguranță și securitate în cazul călătoriilor cu avionul, personalul de securitate verifică fiecare bagaj care urcă la bord.

Procedura standard include:

  1. Verificarea trolerului cu un dispozitiv de scanare care permite vizualizarea conținutului fără a fi nevoie să deschideți bagajul.
  2. Inspecția fizică a conținutului bagajelor în cazul detectării unui obiect suspect în interior.

Dacă bagajul este echipat cu un lacăt obișnuit, acesta trebuie deschis prin forță, cel mai adesea prin tăierea sau spargerea sa. Lacătele autorizate TSA (Travel Sentry Approved) sunt concepute pentru a permite agenților TSA să le deschidă cu ajutorul unei chei universale. Cheia este purtată doar de controlori, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că persoane neautorizate vor arunca o privire în trolerul dvs. Dvs. veți deschide lacătul doar cu ajutorul codului numeric din trei cifre.

Există mai multe tipuri de lacăte TSA de securitate. Toate modelele trebuie să fie aprobate și marcate de compania Travel Sentry, care acordă și licențe pentru producția lor.

Unele lacăte TSA sunt echipate cu un indicator care notifică proprietarul bagajului că lacătul a fost deschisă cu o cheie universală. În prezent, atunci când agenții TSA vă inspectează trolerul, ei pot plasa și un certificat de efectuare a controlului în interior.

Bagaje cu încuietoare TSA?

TSA logo

De cele mai multe ori, lacătul TSA este integrat în troler, astfel încât ambele capete ale fermoarului să poată fi blocate, iar valizele cu un lacăt TSA care atârnă nu fac excepție de la această regulă. Puteți recunoaște un lacăt TSA certificat, cu cod, după simbolul său special al unui diamant roșu.

Unele lacăte integrate sunt încorporate în troler, astfel încât se îmbină cu suprafața sa, altele sunt montate astfel încât să iasă ușor în afară. Asta depinde de designul producătorilor individuali. Cele mai populare trolere cu încuietori TSA integrate din oferta noastră includ Titan Litron, Travelite Air Base, Travelite Elvaa, Travelite Next Beauty case și Travelite Vector.

Dacă bagajul dvs. nu este echipat cu un lacăt TSA, nu vă faceți griji, în sortimentul nostru puteți cumpăra separat un lacăt TSA și puteți închide capetele oricărui fermoar al oricărui bagaj. De asemenea, în oferta noastră veți găsi și o gamă de lacăte calitative

Unde puteți călători cu un lacăt TSA?

În prezent, aproximativ 500 de aeroporturi din întreaga lume sunt inspectate de personalul de securitate TSA. Deci, dacă aveți de gând să călătorească în Canada, SUA, Marea Britanie, Japonia sau alte țări, lacătul TSA va fi o necesitate!

Cum să vă setați propria combinație?

De cheia pentru lacăte TSA dispun doar pentru agenții TSA din motivele menționate mai sus, ea nu face parte din niciun troler. Singura dvs. sarcină este de a seta corect codul lacătului. Instrucțiunile pentru fiecare tip de lacăt sunt atașate la fiecare troler achiziționat de la noi. Pentru setarea corectă a încuietorii TSA este necesar să aveți MEREU glisoarele scoase din încuietoare. În caz contrar se poate produce o pagubă ireversibilă a întregii încuietori.

Lacătele TSA sunt adesea diferite unele de altele, aici vă prezentăm un posibil tip de lacăt TSA integrat. Puteți găsi și un alt tip pe trolerul dvs., dar manipularea acestora este adesea intuitivă și foarte ușoară. Înainte de a începe să utilizați lacătul TSA, asigurați-vă că fermoarele se pot mișca liber numai atunci când pe lacăt este setat codul "0-0-0", provenit din fabrică. Pentru a seta un cod personalizat din trei cifre, trebuie mai întâi să setați combinația originală (codul "0-0-0" la prima utilizare) și apoi să urmați instrucțiunile din manual:

lacăt special TSA

  1. Setați codul numeric inițial (la prima folosire 0-0-0).
  2. Folosiți un pix sau stilou pentru a apăsa butonul mic de resetare [1]. Apăsați până auziți un click.
  3. Rotiți cadranul până la combinația aleasă de dumneavoastră [2].
  4. Apăsați butonul de deblocare [A]. Astfel aduceți butonul de resetare în poziția inițială.
  5. Dacă doriți să schimbați iar combinația de cifre, repetați pașii 1-4.

Acum aveți setată combinația de cifre proprie, pe care vă rugăm să o rețineți. Resetarea la combinația din fabrică nu este permisă din motive de siguranță. Fără combinația valabilă, valiza nu poate fi deschisă.

Tutoriale video practice pentru tipuri individuale de lacăte TSA pot fi găsite fie la fiecare tip de troler, fie pe canalul nostru de YouTube.

Produse similare

Akceptujeme karty VISA Akceptujeme karty Mastercard Akceptujeme karty Maestro Akceptujeme Google Pay