Cu ce va putem ajuta?

+40 332 228 128

(9:00–15:00)

Meniu

TITAN Made in Germany

TITAN Made in Germany

SCOPUL ESTE PERFECȚIUNEA. SOLUȚIA ESTE INOVAȚIA.

Brandul TITAN își schimbă abordarea față de clienți și aduce pe piață o nouă linie de trolere premium, cu un logo distinctiv, care îi accentuează carisma și recunoașterea printre celelalte mărci de bagaje de pe piață.

Calitatea premium, dragostea pentru meșteșug și producția realizată direct în Germania – devin aspecte importante pe care brandul TITAN își clădește viitorul, care va fi mai mult orientat spre producția tradițională de bagaje. Scopul este de a depăși întotdeauna așteptările clienților, tocmai de aceea standardele sunt foarte ridicate.

Centrul tuturor ideilor este sediul firmei din orașul german Hamburg. Aici, cu pasiune, creativitate și intuiție, sunt concepute și dezvoltate produse exclusive pe care le veți aprecia cu adevărat în călătoriile dvs. De la prima schiță până la ultimul șurub. Tradiția combinată cu inovația este noul motto al brandului și, în același timp, o garanție a calității bagajelor care poartă eticheta "Made in Germany".

Litron Cherry Red

LITRON – Ușoară premium

Designul cu striații lineare vă va atrage imediat atenția. Calitatea superioară îi va prelungi durata de viață.

Gama de trolere din polipropilenă LITRON este întruchiparea funcției excepționale și a simplității elegante.

Este produsă în fabrica de trolere TITAN din Hauzenberg, Bavaria, și are o serie de caracteristici excelente, printre care o rezistență deosebită, o greutate surprinzător de redusă și roți duble foarte silențioase, pentru o deplasare confortabilă.

Bucurați-vă de călătoriile din timpul liber la cel mai înalt standard!

Răsfoiți colecția
TITAN
LITRON L
Black
TITAN
LITRON M
Grape Green
TITAN
LITRON S
Cherry Red

 

TITAN – PE DRUMUL CĂTRE PERFECȚIUNE

TITAN selectează cu atenție cele mai bune materialepentru produsele și componentele sale, sau chiar le dezvoltă și le modifică el însuși, astfel încât acestea să respecte toate cerințele. Se folosește de zeci de ani de experiență profesională și de know-how dobândit în cadrul operațiunilor internaționale.

În viitor, și celelalte servicii oferite de firmă vor primi mai multă atenție. De exemplu, garanția disponibilității pe termen lung a tuturor pieselor de schimb este un beneficiu absolut unic pentru clienți.

Sustenabilitatea produselor TITANare și ea un loc în noua strategie definită. Producția ecologică, distanțele scurte de transport și multe alte elemente contribuie la protecția mediului. Natura merită tot respectul nostru.

TITAN LITRON - Made in Germany

Akceptujeme karty VISA Akceptujeme karty Mastercard Akceptujeme karty Maestro Akceptujeme Google Pay