Cu ce va putem ajuta?

+40 332 228 128

(9:00–15:00)

Meniu

Recenzii despre produse ale utilizatorilor

CONȚINUT

 1. Recenzii pe site-ul nostru
 2. Ce ar trebui să conțină recenzia?
 3. Cum să scrieți o recenzie relevantă?
 4. Ce trebuie să evitați?
 5. Ce nu trebuie să conțină recenziile?

Achizițiile din e-shop sunt, fără îndoială, o modalitate convenabilă și rapidă de a obține produsul de care aveți nevoie. Singurul lor dezavantaj este că nu puteți încerca fizic produsul și nu-i puteți cunoaște caracteristicile înainte de a-l cumpăra, așa cum ați face într-un magazin obișnuit. În cazul anumitor produse, chiar și o descriere detaliată și o enumerare a tuturor parametrilor declarați de producător nu pot înlocui pe deplin experiența personală. Acesta este motivul pentru care oferim tuturor clienților noștri posibilitatea de a împărtăși experiența dobândită de utilizarea unui anumit produs sub forma unei recenzii, care poate ajuta și alte persoane care se gândesc să achiziționeze același produs să facă o alegere.

Recenzii pe site-ul nostru

O recenzie a unui client este o evaluare subiectivă a unui produs sau o descriere a unei experiențe personale reale cu acesta. Unele caracteristici nu pot fi descrise sau fotografiate cu exactitate sau fără ambiguitate, chiar și in ciuda tuturor eforturilor depuse. În acest caz, experiențele reale ale clienților care folosesc deja în mod activ produsul vor fi utile. Aceștia sunt capabili să evalueze ce le place la produs, ce este mai puțin practic, ce ar schimba și la ce ar trebui să se axeze clienții atunci când cumpără.

Legea obligă toate e-shop-urile să marcheze în mod clar recenziile scrise de clienți verificați care au cumpărat produsul și, în același timp, le cere să informeze clienții cu privire la modul în care e-shop-ul verifică recenziile de pe pagina sa.

Începând cu 1.4.2024, vom permite doar clienților verificați care au cumpărat efectiv un produs de la noi sau au creat un cont de utilizator să scrie recenzii. Înainte de această dată, vizitatorii neînregistrați ai site-ului care nu au cumpărat produse de la noi, dar a căror recenzie a fost evaluată ca fiind benefică pentru clienții noștri, puteau și ei să scrie o recenzie. Pentru astfel de recenzii, se menționează în mod vizibil că este vorba de o recenzie de la un client neverificat.

Permițând doar clienților care dețin efectiv produsul să își împărtășească opiniile, puteți fi sigur că aceștia au avut ocazia de a evalua cu adevărat avantajele și dezavantajele produsului și de a vă oferi o opinie sinceră cu privire la calitatea acestuia.

Fiecare recenzie publicată de utilizator trece prin procesul nostru de aprobare. Cu toate acestea, intenția acestui proces nu este în niciun caz cenzura sau o încercare de a ascunde aspectele negative sau deficiențele produselor oferite. Dimpotrivă. Scopul este de a ne asigura că recenziile conțin informații relevante care pot fi utile pentru alți clienți, de a filtra informațiile care nu oferă nicio perspectivă asupra produsului sau de a evita publicarea pe site a unor recenzii false care ne-ar putea induce clienții în eroare. Orice greșeli de scriere sau gramaticale sunt corectate. Atâta timp cât recenzia nu conține injurii, are legătură cu produsul și nu contravine legii, aceasta este aprobată fără nicio modificare.

Ce ar trebui să conțină recenzia?

Atunci când scrieți o recenzie, este important să o bazați pe experiența personală cu privire la produsul achiziționat. Trebuie să fie un rezumat sincer și obiectiv al experienței dvs. Este esențial să punem în context tot ceea ce este important. În cazul în care nu sunteți mulțumit de produse sau sunteți dezamăgit de ceva, este indicat să includeți acest lucru în recenzie. Pe de altă parte, este bine să fiți obiectiv și să nu uitați să menționați aspectele pozitive.

Recenzia nu trebuie să fie foarte lungă. Este bine să țineți cont de faptul că niște idei relevante sunt mai utile decât un text lung care nu conține informații noi sau idei personale. Câteva rânduri în care să evaluați, de exemplu, caracteristicile esențiale ale produsului, punctul de vedere de la care ați început să scrieți sau să comentați măsura în care așteptările dvs. au fost îndeplinite sau nu, motivul pentru care ați cumpărat produsul, sunt suficiente. Scrieți concis și la obiect, puneți accentul pe claritatea, precizia și valoarea conținutului recenziei dvs.

Nu scrieți o recenzie dacă nu aveți încă fizic în posesie bunurile. Nu este necesar ca produsul să fie supus unor teste îndelungate; orice observații și impresii concrete rezultate din utilizarea produsului sunt benefice. Încadrați recenzia într-un interval de timp și, atunci când scrieți, subliniați-le celorlalți cât timp ați folosit efectiv produsul pe care îl analizați.

Indiferent dacă criticați sau lăudați, nu uitați că fiecare recenzie ajută alte persoane să aleagă un produs care să corespundă așteptărilor lor.

Cum să scrieți o recenzie relevantă?

 • evaluați produsul folosind steluțele, dați-i puncte pozitive și negative, în mod ideal și un comentariu
 • scrieți cu onestitate, sinceritate și la obiect
 • axați-vă pe claritatea, precizia și valoarea de conținut a recenziei
 • evaluați doar un produs cu care aveți o experiență reală
 • nu copiați recenzii de pe alte site-uri web și nu puneți în recenzie linkuri către acestea

Ce trebuie să evitați?

Dacă produsul nu este pe placul nostru, avem tendința de a fi negativi. În acest caz, este bine să enumerăm toate neajunsurile și să supunem produsul la o critică constructivă, totul în limitele decenței, bineînțeles. În loc să înjurați și să folosiți comparații vulgare, axați-vă pe descrierea defectelor specifice care vă deranjează. Acesta este singurul mod în care recenzia va trece de aprobare și poate ajuta alți clienți.

Evitați expunerea problemelor care nu sunt legate de calitatea produsului. Reclamațiile privind transportatorul, deteriorarea coletului în timpul transportului sau lipsa unei părți din comandă vor fi rezolvate împreună cu dvs. în cadrul serviciului clienți, pe care îl puteți contacta și în cazul unei reclamații sau al unei întrebări privind caracteristicile și parametrii produsului livrat.

Ce nu trebuie să conțină recenziile?

 • evitați vulgaritatea, apelurile la violență, atacurile la persoană și rasismul
 • nu scrieți recenzii false pentru a confunda alți clienți sau pentru a le oferi informații false
 • nu furnizați niciun fel de date personale sau date ale unor terți, este inacceptabil să încălcați confidențialitatea
 • probleme care nu sunt direct legate de calitatea produsului
 • nu scrieți întrebări despre produse în recenzie, formularul de contact este instrumentul corect ce trebuie folosit în acest scop.
Akceptujeme karty VISA Akceptujeme karty Mastercard Akceptujeme karty Maestro Akceptujeme Google Pay