Cu ce va putem ajuta?

+40 332 228 128

(9:00–15:00)

Meniu

Portofelele Mondraghi

Portofelele minimaliste ale companiei italiene Mondraghi sunt un ajutor de nelipsit în fiecare zi, deoarece încap chiar și în cele mai mici buzunare. Sunt fabricate dintr-un corp metalic din aluminiu premium și piele de înaltă calitate în mai multe nuanțe de culoare unice. Vă ajută să organizați în mod eficient și clar cardurile, documentele și bancnotele. În plus, portofelele au încorporate protecție RFID și NFC, care oferă siguranță maximă împotriva copierii nedorite a datelor de pe cipurile cardurilor dvs. Puteți alege portofelul preferat în funcție de culoare sau model, dintre cele 4 game disponibile: One, Elegance, Racing și Saffiano.

Societatea Wimex își are sediul în Laives, Tirolul de Sud, fiind fondată în anul 2000 de către antreprenorul Elmar Zöschg. Încă de la înființare, Wimex s-a concentrat pe dezvoltarea, producția și vânzarea de produse inovatoare și de înaltă calitate din diverse ramuri industriale, care ajung la clienți prin vânzători specializați. Întorc segmentul de mică marochinărie, un brand de mini portofele practice și stilate pentru carduri a devenit emblematic datorită sistemului patentat de glisare – Mondraghi.

Mini portofelele Mondraghi sunt accesorii elegante care vă vor schimba viața. Sunt practice și mereu la îndemână, manipularea lor este ușoară și intuitivă. Odată ce le cumpărați, nu veți mai dori altele. Cardurile dvs. de plată, documentele de dimensiunea unui card de credit și bancnotele sunt imediat disponibile în buzunarul pantalonilor, al jachetei, al sacoului sau al genții. Rama cu reflexe naturale, în forma literei U, este realizată din aluminiu eloxat, rezistent la apă, la umezeală, la diverse substanțe chimice dar și la zgârieturi mecanice, și nu este detectabil de către dispozitivele magnetice de securitate sau de detectoarele antifurt. În interiorul construcției există caneluri unice pentru inserarea cardurilor. Un card corect plasat nu va cădea niciodată singur din suport.

Rama include o clemă patentată pentru bancnote cu protecție RFID integrată, bazată pe cea mai recentă tehnologie. Clipul este format dintr-un microcip cu antenă încorporată, care se activează atunci când o conexiune radio de intrare nedorită este detectată la o distanță de 2,5 cm, în timp ce alte portofele permit același lucru doar la o distanță de câțiva milimetri. În acest caz, antena începe să transmită un semnal de interferență blocând formarea unui câmp electromagnetic între cardul de plată și cititor, ceea ce împiedică fizic copierea datelor. În comparație cu alte produse de pe piață, această tehnologie de securitate este unică și prin faptul că, datorită antenei și semnalului transmis, cardurile dumneavoastră sunt complet protejate împotriva furtului de date din toate părțile (360 °), nu doar pe partea pe care este plasat cipul.

Mini portofelele Mondraghi sunt realizate din piele brută de primă clasă (full grain leather), originară din Italia, care îndeplinește cele mai exigente cerințe de calitate. Pentru a-i îmbunătăți aspectul și durabilitatea, pielea este prelucrată printr-o metodă tradițională și ecologică de tăbăcire care utilizează extracte din fructe, frunze de plante sau scoarțe de copac; metoda își are rădăcinile în antichitate, dar este încă folosită de maeștrii tăbăcării toscani. După tratament, pielea arată natural, este mai durabilă, mai moale la atingere, și în timp, odată cu utilizarea regulată, dobândește patina sa caracteristică.

Pagina oficială a producătorului: mondraghi.com

Akceptujeme karty VISA Akceptujeme karty Mastercard Akceptujeme karty Maestro Akceptujeme Google Pay