Cu ce va putem ajuta?

+40 332 228 128

(9:00–15:00)

Meniu

Rucsaci de sport Boll

Compania cehă BOLL se concentrează pe producția de rucsacuri și de accesorii practice – de la borsete și buzunare de călătorie până la huse de călătorie, etui-uri și portofele. În sortimentul lor veți găsi și rucsacuri și accesorii concepute special pentru copiii de toate vârstele. Toate produsele marca BOLL sunt definite de calitate, rafinament și fiabilitate. Cu ele, călătoriile și sportul sunt o invitație la distracție.

 1. Boll Quantum 72-92 RF Starblue
  Livrare în 4 zi
  Livrare gratuită

  Boll Quantum 72-92 RF Starblue

  Prețul dvs. (cu TVA) 1.057,12 lei
 2. Boll Quantum 60-80 RF Starblue
  Livrare în 4 zi
  Livrare gratuită

  Boll Quantum 60-80 RF Starblue

  Prețul dvs. (cu TVA) 1.019,04 lei
 3. Boll Ranger 38-52 Dutch blue
  Livrare în 4 zi
  Livrare gratuită

  Boll Ranger 38-52 Dutch blue

  Prețul dvs. (cu TVA) 614,81 lei
 4. Boll Ranger 38-52 Cedar
  Livrare în 4 zi
  Livrare gratuită

  Boll Ranger 38-52 Cedar

  Prețul dvs. (cu TVA) 614,81 lei
 5. Boll Ranger 38-52 Basalt
  Livrare în 4 zi
  Livrare gratuită

  Boll Ranger 38-52 Basalt

  Prețul dvs. (cu TVA) 614,81 lei
 6. Boll Raven 35-42 Black
  În stoc
  Livrare gratuită

  Boll Raven 35-42 Black

  Prețul dvs. (cu TVA) 541,35 lei

Firma BOLL face parte dintre acei producători cehi de rucsacuri și articole de călătorie prezenți pe piață de peste 20 de ani. În 1984, compania a venit cu dezvoltarea și testarea primelor tipuri de rucsacuri de trekking care au avut succes. Compania a început apoi să dezvolte, să testeze și să vândă rucsacuri de expediție și rucsacuri cu volum mai mic, pentru utilizarea fiecare zi. În 1999, denumirea comercial– a fost schimbat din Bell în BOLL, iar doi ani mai târziu a fost extins și sortimentul – prin lansarea de noi modele de rucsacuri (Road Runner și Trail Head), și a unor noi accesorii practice.

În prezent, compania BOLL este specializată în producția de rucsacuri și de accesorii pentru sporturi extreme și în aer liber. În oferta lor veți găsi o serie de rucsacuri, saci de dormit, portofele, borsete, buzunare de călătorie, precum și rucsacuri și accesorii concepute pentru copii.

Atât rucsacurile cât și toate produsele proiectate și produse de firma BOLL sunt testate riguros și complet înainte de a fi introduse pe piață. Se acordă o mare atenție materialelor folosite și calității manoperei. La proiectarea și la producția acestora participă nu doar lucrătorii și designerii cu mulți ani de experiență teoretică și practică, ci și sportivii care vin cu sfaturi valoroase și observații practice.

Producția se bazează pe trei concepte esențiale. Primul este funcționalitatea produsului, adică luând în considerare scopul utilizării, funcția, sarcina de exploatare necesară, forma și accesibilitatea elementelor individuale. Conceptele rămase includ designul anatomic, care asigură că rucsacul se poziționează corect pe spate, și fiabilitatea produsului, care este garantată și de alegerea corectă a materialelor de calitate și, nu în ultimul rând, de alegerea unor procese de producție adecvate.

Akceptujeme karty VISA Akceptujeme karty Mastercard Akceptujeme karty Maestro Akceptujeme Google Pay